A Night at the Movies

Op zaterdagavond 22 november zal Brassband Blaast de Bazuin de rode loper uitleggen voor haar gasten en hen in de spotlights verwelkomen voor een prachtige avond vol filmmuziek. Geheel in stijl zal de band, o.l.v. dirigent Paulus de Jong, een aantal bekende filmarrangementen ten gehore brengen. Naast Blaast de Bazuin zullen dameskoor Different Sound uit Minnertsga en zangeres Lisette Kuiken uit Nij Altoenae meewerken aan het concert. 

Dameskoor Different Sound uit Minnertsga is in 2001 opgericht door een aantal enthousiaste dames en bestaat uit 24 leden. Het koor heeft onder leiding van dirigent en pianist Simon Bouma al diverse prijzen gewonnen op verschillende concoursen. Speciaal voor vanavond zal het programma van Different Sound bestaan uit nummers die we kennen uit verschillende films.

Lisette Kuiken, woonachtig in Nij Altoenae, zingt al geruime tijd en heeft zangles van Simon Bouma (de dirigent van Different Sound). In 2013 werd zij de winnares van het Bildts Songfestival en twee weken geleden behaalde zij op ditzelfde Songfestival een mooie 3e plaats. Ook haar nummers zullen aansluiten bij het thema van het concert “A night at the movies”.

Wanneer het licht uit gaat, zal de spot aan gaan en zullen alle gasten gaan genieten van een zeer afwisselend programma vol met prachtige, herkenbare filmmuziek. Van romantisch tot heldhaftig, van western tot drama, veel zal de revue passeren. Kom daarom ook naar de Kerk tussen de Dijken in Nij Altoenae op zaterdagavond 22 november. We beginnen om 20.00 uur. De entree bedraagt € 5,- en is t/m 16 jaar gratis.