Kom in actie en stem op ons!

Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland draagt het verenigingsleven een warm hart toe. En daarom organiseert zij jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte is dat leden bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen. Blaast de Bazuin doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen
Tussen woensdag 28 maart en vrijdag 6 april 2018 kunnen leden hun stem uitbrengen op hun favoriete clubs via rabobank.nl/lnwf.           

Vrijdag 23 maart ontvangen leden een stemcode en de link naar de stemsite. Via een speciale website brengen zij met een persoonlijke code hun stemmen uit. Elk lid brengt vijf stemmen uit op zijn of haar favoriete club. 

Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club.

Oproep aan iedereen!

Ben jij lid van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland? Breng dan je stem uit op onze club. Vergeet niet aan je familie en vrienden te vragen om hun stem uit te brengen op onze club. Elke stem is geld waard! Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne en het lidmaatschap van de Rabobank vind je op rabobank.nl/lnwf.