Geslaagde en sfeervolle kerstfair Blaast de Bazuin

 

Op zaterdag 26 november organiseerde brassband Blaast de Bazuin een gezellige kerstfair aan de Oudebildtdijk. In de schuur van de familie Swart was een aardappel box omgetoverd tot een sfeervolle kerstlocatie. Het sfeerlicht was uitstekend verzorgd door de gebroeders Wijbenga, evenals het geluid. De dames van Blaast de Bazuin waren weken aan de slag geweest met het knutselen van prachtige kerstartikelen en deze werden vanaf het begin goed verkocht. Voor de jeugdige bezoekers waren er allerlei leuke spelletjes te spelen en natuurlijk ontbrak ook het draaiend rad niet waarbij men prachtige (kerst)prijzen kon winnen. De catering had het druk met het bakken van warme wafels en het schenken van warme chocolademelk en glühwein.

De leden van Blaast de Bazuin konden na afloop terugkijken op een zeer geslaagde kerstfair die door veel mensen werd bezocht. De opbrengst van de fair was een prachtig bedrag van €1650,- voor de vereniging.

De komende kerstdagen is brassband Blaast de Bazuin ook weer muzikaal actief.

Op zaterdagavond 17 december nemen de leden deel aan de jaarlijkse kerstsamenzang in de Bildtse Slag te St. Annaparochie.

Op zondagmorgen 25 december om 9.30 uur wordt de kerstdienst in Kerk tussen de Dijken te Nij Altoenae begeleid.

 In 2017 viert Blaast de Bazuin haar 65-jarig bestaan. Het jaar wordt op zaterdag 28 januari muzikaal ingeluid met een Nieuwjaarsconcert in Kerk tussen de Dijken. Medewerking wordt verleend door popkoor Opus 3 uit Dokkum.