Kunstblik CvK Muzarthe

Op zaterdagmiddag 31 januari 2015 werd in CvK Muzarthe te St. Annaparochie voor de eerste keer KUNSTBLIK georganiseerd. Leerlingen van Muzarthe konden zich hier muzikaal laten horen met hun instrument of creatief laten zien met een ingezonden werkstuk.

De kelder van Muzarthe was vol met publiek. Allemaal gekomen om te genieten van de mooie creatieve werkstukken en de muzikale optredens van de leerlingen. Maar liefst 5 leerlingen van Blaast de Bazuin lieten deze middag, met hun instrument, van zich horen. 

Elisa speelde als eerste, op haar althoorn, het nummer Just like that. Ze deed het helemaal uit haar hoofd en het klonk prachtig. Marleen vertolkte het nummer Kathleen Mavourneen. Een leuk, vrolijk stuk en ze deed het prima! Miriam speelde heel mooi en muzikaal het stuk Joys and Sorrows met begeleiding van CD. Jantina haar nummer heette Sad song, maar het was allerminst “sad” en ook zij speelde het stuk helemaal uit het hoofd. Heel knap! Anneke speelde Spider Girls en wat deed zij dit, ook helemaal uit het hoofd, geweldig knap!

Andere leerlingen van Muzarthe speelden ook allemaal hele leuke stukjes op gitaar en piano.

Hoewel er niet echt een prijs aan Kunstblik was verbonden werd er toch in twee categorieën (creatieve werkstukken en muzikale optredens) een winnaar uitgeroepen.

Anneke werd voor haar optreden met Spider Girls uitgeroepen tot de winnares van deze middag.  Super goed gedaan, Anneke! Van harte gefeliciteerd!

Alle andere deelnemers ontvingen een heel leuk blik met daarin verschillende knutselspullen.